Antibiotika ničí dobré bakterie

Bohužel jakmile užíváte antibiotika (ATB), pak si totálně vytřískáte ze střev i dobré bakterie - stačí 2 tablety a je po nich.

Pokud se domníváte, že vám při léčbě antibiotiky pomohou mírnit jejich likvidační účinky lactobacily, tak jste na omylu. Ve skutečnosti nezachráníte nic. Opakováním antibiotik se tedy připravíte o vše, co vás paradoxně před bakteriemi chrání.

A protože jsou bakterie na antibiotika rezistentní (jednoduše si z ATB nic nedělají), vesele se tak pomnoží a zaútočí po několika dnech znovu. Výsledkem je neustálý koloběh nemocí, nulová funkčnost střevní mikroflory a oslabení stěn střev. Lékaři pak dokola vytloukají klín klínem a vesele předepisují další antibiotika. Navrátit zpět zdravou střevní mikroflóru trvá dlouhé měsíce a v nejhorším případě se to nemusí podařit vůbec.

Že to bez antibiotik nejde? Ale jde. 7 let mě o tom v praxi přesvědčuje Pink Grape.

Už jsem s ním vyřešila spálové angíny, streptokoky, nasazovali jsme na e.coli (záněty močových měchýřů), plicní chlamydie, klasické angíny, záněty dutin, záněty středního ucha, střevní chřipky...prostě s ním pracuji vždy, když konkrétní nemoc způsobuje virus či bakterie. Tam, kde by lékaři nasadili ATB, nasazuji Pink grape a jen upravuji výši dávkování. Zatím mě za cellou dobu nezklamal. Dokonce i při aktivních boreliích se ukázal jako super zabiják, i když jsme v to nikdo nedoufal. Jediné, s čím si neporadí, jsou kvasinky -  zde stačí nasadit acidofilní mléko a vysadit ze stravy cukry. Reakce je znát již druhý den...o tom více zase jindy.

Autor: Radka Pilna | neděle 31.1.2016 20:39 | karma článku: 12,12 | přečteno: 308x
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 14438x
Bývalá moderátorka Snídaně s Novou se blogování věnuje od počátku internetu v ČR. V současné době provozuje e-shop Shopeek.cz., je členem Euniké partner a podporuje QE Life, Tropokolagen INVENTIA.