V léte patří kosmetika do ledničky

Kosmetika, která je chemicky konzervována nebo obsahuje syntetické suroviny, se řešit nemusí. Pokud ale používáte biologicky aktivní kosmetiku bez konzervantů, myslete na to, že teploty nad 28 stupňů ničí její účinky.

Na tohle téma vždy varuji své zákazníky, protože např. značka Inventia vychází z biologicky aktivních látek a konzervantům se vyhýbá. Díky tomu její účinky jsou lidské pokožce přirozené a zvládne víc, než jakákoliv jiná kosmetika.

Aby byl zachován maximální účinek, doporučuji kosmetické produkty přes léto uchovávat v lednici.

V případě produktů s tropokolagenem od Iventia je toto opatření obzvlášť důležité.

Pro e-shop Shopeek.cz skladuji veškerý kosmetický sortiment v průmyslových lednicích při standardní teplotě 7 - 10 stupňů Celsia celoročně.

U zásilek, kterých se omezení tropickými teplotami týká, přidáváme do balíku namraženou destičku a jsme s klienty v kontaktu, aby zboží bylo převzato hned následující den po odeslání a nevystavovalo se zbytečně vysokým teplotám při přepravě. V případě, že venkovní teploty stoupnou na úroveň tropických, s odesláním posečkáme.

Nepodceňujte tyto informace.

Autor: Radka Pilna | středa 22.6.2016 19:24 | karma článku: 10,37 | přečteno: 203x
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 14438x
Bývalá moderátorka Snídaně s Novou se blogování věnuje od počátku internetu v ČR. V současné době provozuje e-shop Shopeek.cz., je členem Euniké partner a podporuje QE Life, Tropokolagen INVENTIA.