Je možné zhmotnit sen?

Zhmotnit sen lze. Skutečně. Nevěříte? Vypráví o tom příběh jednoho českého může, který hrál v kapele, kterou znali i v Anglii. Na základě snu zcela překopal svůj hudební směr.

"Jedné úplňkové noci zdál se mi sen, jak se ve středověku procházím po nádvoří nedalekého hradu Kost a narážím na stánek, kde kejklíř nabízí lidem na středověk nezvyklé zboží – hudební CD. Přicházím ke stánku, poslouchám tu hudbu, beru do ruky CD a ptám se ho, co to je, čí to je hudba, atd. Kejklíř se mi směje a odpovídá mi: „To je přece Vaše hudba, pane, …“ Dobře si CD v tom snu prohlédnu, zapamatuji si název kapely, logo, obal…v tom se probudím…
…vše si pamatuji. Jako hráč na elektrickou kytaru s 25 letou praxí vím, že sám a s kytarou to nedokážu. Vydávám se tedy cestou klávesových nástrojů, učím se na klaviaturu, kupuji licenci na zvuky, skládám hudební materiál, připravuji grafiku na vydání svého sólového hudebního díla. Povedlo se, CD prochází lisem, grafika tiskem. Sen, který se stává skutečností. Popidum – Desiderium - 2016. Album, které ze snu přešlo v realitu v den mých narozenin 5.11."

Zájemci o poslech krátkých ukázek zkuste www.popidum.cz, CD lze zakoupit za 98 Kč.

 

Autor: Radka Pilna | pondělí 2.1.2017 20:41 | karma článku: 17,38 | přečteno: 614x
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 14438x
Bývalá moderátorka Snídaně s Novou se blogování věnuje od počátku internetu v ČR. V současné době provozuje e-shop Shopeek.cz., je členem Euniké partner a podporuje QE Life, Tropokolagen INVENTIA.