Radka Pilna

Autoservis Louda Auto v Kolíně mi zničil čtyřkolku

25. 01. 2017 13:36:20
Již jsem kauzu o kolínském autorizovaném servisu řešila. Ono to ale má dohru a proto chci na jejich služby upozornit i ostatní majitele vozů Hyundai.

Ano, je to tak. Natvrdo mohu upozornit všechny majitele vozů Hyundai, kteří by chtěli své auto nechat servisovat v Kolíně u Loudy, ať se mu vyhnou obloukem. Jak se ke mně chovali v rámci garanční prohlídky u mé ix35 jsem popsala ve článku Autorizovaný servis Hyundai se chová jak garážovka. A centrálu to asi netrápí.

Ale ono to mělo pokračování. Ventilek stále ucházel (i přes to, že ho již podruhé v Kolíně řešili) a stále nedodali štítek po výměně oleje. Navíc se za týden po garanční prohlídce, kdy auto řešili i v rámci STK, rozsvítila kontrolka, která oznamovala, že se něco děje se 4 x 4 WD. Na Kolín jsem okamžitě zanevřela a začala tento problém řešit s Hyundai Domanský v Praze Zdiby, jelikož tam bylo auto předchozími majiteli zakoupeno a do té doby, než ho zpackali v Kolíně, bylo bez problémů.

Autoservis Domanský hned věděl, kde bude nejspíš problém, což se záhy při kontrole potvrdilo. Lidé z Auto Louda to totiž na STK doslova strhli, takže odešlo jakési čerpadlo za dost tisíc. Ano, autorizovaný servis mi při STK na válcích (kde se kontrolují brzdy) strhl čtyřkolku. Jelikož mám auto v záruce, vše šlo na účet servisu. Díkybohu. Nevím, jak si to pak Praha pořešila s Kolínem, ale tímto chci poděkovat autoservisu Domanský za skvělý přístup, jednání i vyřešení problému.

Dále chci také poděkovat pneuservisu BestDrive v Nymburce, kteří si naprosto skvěle poradili s mým ucházejícím ventilkem, který byl potřeba jen správně přitáhnout (a navíc mi to i ukázali, o co to tam jde) a kde se také chovali ke mně i k mému vozu naprosto dokonale. Holt v Kolíně v Auto Louda neumí asi ani tohle.

Zároveň varuju všechny, co by svůj vůz chtěli servisovat v Kolíně. Jak jsem se později dozvěděla, nejsem jediná, komu se tam snažili vůz zničit.

Autor: Radka Pilna | karma: 29.53 | přečteno: 2430 ×
Poslední články autora